Provoaca-ti prietenii la aventura! Incearca un exit game!

Fie ca vrei sa profiti de o seara racoroasa sau vrei sa te gandesti la moduri inedite de a organiza petreceri pentru copii, Escape Room Adventures e tot ce-ti trebuie. Diferite scenarii sunt special concepute pentru a-ti atrena mintea intr-o activitate de 60 minute in care trebuie sa descifrezi coduri si sa gasesti solutii.

Ce este un Breakout escape room?

Probabil ai auzit acesti termeni destul de des in ultima perioada si vrei sa stii mai multe. Aceste activitati de tip exit game sunt create pentru persoane cu simt aventurier, cu atractie fata de mister si investigatii. Sunt camere cu un design unic, cu povesti diferite, cum ar fi o Padure Fermecata sau Celula lui Mr. Somebody. Aici tu si prietenii tai te veti distra, veti fi provocati sa va folositi mintea pentru a descifra indicii si veti dezvolta aptitudini de lucru in echipa. Atentie, in Escape House Bucuresti primiti doar 60 minute pentru a rezolva enigma!

Petreceri pentru copii

Crezi ca esti un bun organizator de petreceri pentru cei mici? Hai sa-ti spunem de ce ar trebui sa alegi o astfel de activitate:

  • Provoci imaginatia copiilor pana la limite
  • Ii inveti sa gaseasca solutii pana la expirarea unui termen limita
  • Copiii invata sa lucreze in echipa
  • Le dezvolti atentia la detalii si perspicacitatea

Un breakout escape room este construit de profesionisti cu imaginatie, ce au lucrat multi ani pe platouri de filmare. Daca totusi vrei mai multa distractie la petrecerea pe care o organizezi, atunci nu-ti fa griji: la expirarea timpului oaspetii pot continua munca in echipa cu un boardgame. Staff-ul va asigura apa, ceai si cafea, impreuna cu voie buna pentru toata lumea.

Tipuri de jocuri

Stii ce e frumos la Escape House Bucuresti? Poate participa oricine, indiferent de varsta! Adultii vor fi intrigati sa afle cum Mr. Somebody a evadat, in timp ce la petreceri pentru copii e mai atractiva Padurea Fermecata. Iata o scurta prezentare ale celor doua camere de la Escape Room Adventures:

  • Celula lui Mr. Somebody este o camera infricosatoare, decorata specific unei inchisori de maxima securitate. Totusi, Mr. Somebody a reusit sa evadeze din ea, insa nu se stie cum. Esti pregatit sa afli? Ai grija, la expirarea celor 60 minute vei fi dus la interogatoriu daca nu gasesti raspunsul!
  • Padurea Fermecata este un loc mistic, unde Vrajitoarea cea Rea are putere asupra tuturor. A fost o vreme cand copacii puteau umbla liberi, insa venirea vrajitoarei a adus iarna vesnica si viata grea pentru vietuitoare. Poate ca Mr. Somebody a reusit sa scape din inchisoare, insa n-a reusit sa o invinga pe vrajitoare. Totusi, o echipa de curajosi ar putea fi solutia pentru salvarea Padurii Fermecate! Sunteti pregatiti?

Ce zici, te tenteaza misterele? Crezi ca tu si cu echipa ta veti reusi sa rezolvati misterele in timp util?

Trebuie mentionat faptul ca aceste povesti au fost special concepute pentru a putea fi rezolvate de catre oricine, indiferent de varsta. Pentru a rezolva misterul din celula, iti poti construi o echipa de 2-4 jucatori, in timp ce pentru Padurea Fermecata poti gasi solutia cu 2-7 jucatori. Totusi, asta este doar o recomandare, tu stii cel mai bine care este echipa ta cea mai puternica!

Te-am convins?

La Escape Room Adventures tu si prietenii tai veti avea parte de distractie si voie buna. Un exit game e bun oricand, indiferent de vremea de afara sau de sezon. Daca te-am convins si vrei sa iti aduni prietenii, atunci pune mana pe telefon si fa o rezervare!

Provoaca-ti prietenii la aventura! Incearca un exit game!

Comentariul tau ?